Autosi määräaikaishuolto

Tarkastamme ja huollamme auton ammattitaitoisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin autonvalmistajan takuu säilyy. Myös uusille autoille.

Autosi huollot luotettavasti meiltä

Säännöllinen auton huolto on tärkeä osa jokaisen vastuullisen auton omistajan rutiineja. Mutta sinun on voitava luottaa täysin valitsemasi korjaamon taitoihin ja luotettavuuteen. Valitsemalla meidät, valitset mielenrauhan.

Säännöllinen auton huolto

Kaikille ja kaiken ikäisille automalleille

Mukana valmistajan takuu

Kaikkien töiden kirjaaminen huoltokirjaan

Hyvä tietää

Miksi säännöllinen auton huolto on suositeltavaa?

Jos haluat aina olla täysin varma autosi turvallisuudesta ja luotettavuudesta, sinun tulisi viedä se määräaikaishuoltoon. Käytännössä tämä tarkoittaa vähintään kerran vuodessa. Korkean ajomäärän tai raskaan käytön tapauksessa huoltoväli voi olla lyhyempi.

Tärkein hyöty asianmukaisesta auton huollosta on ehdoton varmuus siitä, että sinulla on turvallinen ajoneuvo. Huollon laiminlyönti voi herättää tarpeettomia epäilyksiä ja huolenaiheita.

Lisäksi turvallisuusnäkökohtien lisäksi asiantuntijan tarkastuksen laiminlyönti oikeaan aikaan saattaa tehdä autostasi vähemmän kuin 100 % luotettavan. Kuvittele tilanne, jossa seisot tien laidassa perheesi kanssa odottaen tiepalvelua. Tähän tilanteeseen ei varmasti kukaan halua joutua. Joten varaa määräaikaishuolto autollesi mahdollisimman pian.

Miksi valita meidät huoltamaan autosi?

Meidän tulisi olla valintasi korjaamoksi, koska meillä on tieto ja taito, tarjotaksemme korkeimman tason turvallisuutta ja luotettavuutta. Tämä asiantuntemus ilmenee useilla tavoilla.

Ensinnäkin, kun tilaat huoltoa meiltä, voit odottaa täydellisyyttä ja yksityiskohtaisuutta. Mitä auton huolto sisältää? Se riippuu osittain autosi huolto-ohjelmasta, mutta yleisesti ottaen se kattaa laajan valikoiman tarkastuksia, jotka liittyvät turvallisuuteen, luotettavuuteen ja suorituskykyyn liittyviin järjestelmiin. Henkilökuntamme vaihtaa rikkoutuneet tai kuluneet osat sopimuksesi mukaisesti ja täyttää tarvittaessa nesteitä. Öljyn ja suodattimen vaihto on vakio, mikä edistää hyvää suorituskykyä.

Toiseksi, meillä on vertaansa vailla oleva tietämys valmistajien ohjeista huoltotoimenpiteiden osalta. Pidämme niistä kiinni tai oio mutkia. Lisäksi käytämme laadukkaita alkuperäistä vastaavia varaosia.

Viimeiseksi, asetamme etusijalle rehellisyyden ja asiakkaan parhaan edun. Pyrimme varmistamaan, että tunnistetut ongelmat ovat aitoja ja tarpeellisia, tarjoten luotettavaa ja uskottavaa auton huoltoa.

Vaikuttaako auton huolto takuuehtoihin?

Auton huollolla on yhtä suuri merkitys sekä uusille että vanhemmille autoille. Jokaisessa autosi elämänvaiheessa on tärkeää pysyä valmistajan määrittelemässä huolto-ohjelmassa ajan tasalla. Älä houkutuksen vuoksi jätä huoltoa väliin pelkästään siksi, että autosi on upouusi.

Uusien autojen omistajille ilouutisia: Huollattaessasi autosi meidän korjaamollamme säilytät takuun voimassaolon. Sinun ei tarvitse sitoutua valmistajan omaan huoltopalveluun. Sinulla on täysi oikeus valita huoltopaikka, pelkäämättä takuun menettämistä. Lisäksi meillä on vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, joten voit luottaa siihen, että autosi huolletaan auton valmistajien ohjeiden mukaisesti – juuri niin kuin haluaisit upealle uudelle autollesi.

Varaa huolto nyt

Voit varata autosi huollon meiltä muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan ohjeita vastaavan huollon, ottaen huomioon ajoneuvon ikä ja ajokilometrit.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ennen varausta, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Säännöllinen auton huolto on tärkeää auton arvon ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Dokumentoidun huoltohistorian avulla voit lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa osoittamalla, että se on hyvin huollettu ja luotettava. Älä odota, kunnes myyt autosi, vaan aseta huolto etusijalle pitääksesi autosi huippukunnossa ja saadaksesi siitä kaiken irti koko elinkaaren aikana.”