Auton korjaus- ja huoltopalvelu

Voit varata auton korjaus- ja huoltopalvelun meiltä muutamalla klikkauksella. Luota meihin autosi korjauksissa tai huollossa ja nauti etuuksista, joita tarjoamme ensiluokkaisena palveluntarjoajana.

Auton korjaus- ja huoltotyöt luotettavasti

Olemme luotettava kumppanisi kaikissa auton korjaus- ja huoltotöissä. Voit luottaa meihin hoitamaan autosi huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Auton korjaus- ja huoltopalvelu

Uusimmat laitteet ja erittäin pätevä henkilökunta

Ammattietiikka ja asiakkaan edut sydämessämme

Korkealaatuiset varaosat käytössä

Hyvä tietää

Autohuolto – Suunnitellut ja säännölliset huolto- ja korjaustyöt

Tarjoamme ajoissa suoritettavia autojen korjaustöitä, jotka täyttävät tarkat standardit, sekä erilaisia palveluita eri tilanteisiin.

Kun kyseessä on autosi huoltaminen, ihanteellista on noudattaa autonvalmistajan määrittelemää aikataulua. Se kertoo tarkalleen, mitä töitä pitää tehdä ja milloin. Käytämme valmistajan tietoja antaaksemme sinulle tarkan hinnan autosi merkin, mallin ja ajomäärän perusteella. Verkkovarausjärjestelmämme hoitaa tämän puolestasi muutamalla yksinkertaisella napsautuksella.

Henkilökuntamme hyötyy paitsi uusimmista laitteista ja koulutuksesta, myös korkealaatuisten varaosien ja materiaalien käytöstä. Lisäksi olemme ylpeitä asiakastyytyväisyydestämme. Voit odottaa tarkkaavaista kuuntelua, selkeää viestintää ja täydellistä ammatillista rehellisyyttä, kun annat meidän huoltaa ja korjata autosi.

Miksi luotettava autohuoltokumppani on tärkeä?

Kun autosi pettää tai olet joutunut onnettomuuteen, viimeinen asia mitä tarvitset, on korjauspalvelu, joka lisää jo olemassa olevaa hankaluutta ja ahdistusta. Sen sijaan haluat kumppanin, joka tarjoaa sinulle tarkan diagnoosin ongelmasta, luotettavan hinta-arvion ja luotettavan korjaustyön, kaikki suoritettuna ajoissa, jotta pääset takaisin tielle mahdollisimman nopeasti. Valitsemalla meidät autohuoltokumppaniksesi, juuri sitä saat.

Ota yhteyttä nyt saadaksesi asiantuntija-apua ja neuvoja autohuollossa.

Huolto ja korjaus takuun alaisille ajoneuvoille

Auton elämän alkuvaiheessa on erittäin tärkeää noudattaa valmistajan asettamia huolto-ohjeita. Ensinnäkin, eri kriittisten osien tarkistaminen ja ylläpito tänä aikana on ehdottoman välttämätöntä auton terveyden kannalta. Toiseksi, autosi takuun voimassaolo saattaa riippua näiden tehtävien oikeasta suorittamisesta.

Kuitenkin, tiedätkö, että sinulla on oikeus teettää huolto huoltopisteellä, joka ei ole valmistajan yhteydessä takuuaikana? Niin kauan kuin työ suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti, takuusi pysyy voimassa. Voit luottaa, että hyvin varustellut ja koulutetut mekaanikomme suorittavat nämä huoltotoimenpiteet.

Tarvitsetko auton korjausta ja huoltoa?

Voit varata autosi korjaus- ja huoltopalvelun muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu autosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.