Tietoa meistä

Olemme palveleva autokorjaamo ja varaosaliike Ylivieskassa. Meiltä saat ajoneuvollesi huolto- ja korjaustoimenpiteet saman katon alta.

Tervetuloa
Vieskan Autosähköön

Vieskan Autosähkö Oy on Ylivieskan autolaaksossa sijaitseva vuonna -93 perustettu BOSCH CAR SERVICE -ketjuun kuuluva autokorjaamo sekä varaosaliike. Olemme aina valmiina auttamaan. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa niin jätä meille viesti tai varaa aika suoraan verkossa.

Kiskotie 1
84100 – Ylivieska
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 7:45 – 17:00

Autotekniikan asiantuntija Ylivieskassa

Henkilökuntaa palveluksessa on 9 henkilöä mm. autosähkömekaanikot ja Bosch-järjestelmäasiantuntija. Palvelemme ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Autotekniikan kokemusta meillä on yli 30 vuoden ajalta.

Perustettu vuonna 1993

Nykyaikaiset korjaamolaitteet

Yli 30 vuoden kokemus autotekniikasta

700 neliön kojraamotilat

Hyvin varustellut tilat ja modernia palvelua ajoneuvollesi

700 neliön korjaamossamme on 8 nosturi paikkaa ja 3 lattiapaikkaa varustettuna nykyaikaisilla ja uusimmilla testaus ja korjaamolaitteilla. Teemme huolto- ja korjaustoimenpiteet ajoneuvollesi tarpeidesi mukaan.

Olemme osa Bosch Car Service -ketjua

Kuulumme maailmanlaajuiseen Bosch Car Service -korjaamojen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.